Vandaag was het SHOPPINGDAY, we zijn met de auto naar Las Vegas Premium Outlets North gereden en hebben daar ons ontbijt genomen en daarna zijn we gaan shoppen, daar het niet overdekt was, was het erg warm op straat (boven de 40 graden) na een paar winkels hadden we het wel gehad en zijn terug gereden naar The Strip, waar we in the Fashion Show Mall verder zijn gegaan. Hier zijn we de halve middag geweest en hebben we genoeg geshopt, we zijn onder andere naar de Apple store en Victoria Secret geweest.
Na het shoppen zijn we even aan het zwembad gaan liggen (in de schaduw) en daarna naar Fremontstreet, dit is het “oude” Las Vegas, hier zijn we gaan eten bij Heart Attack Grill, dit restaurant garandeert je dat je een hartaanval kan krijgen als je hun grootste hamburger eet. Bij binnenkomst krijg je een operatieshort aan en wordt je door een “zuster” naar je tafel gebracht. Er loopt een “dokter” in de zaal rond om de “patiënten” in de gaten te houden. De grootste hamburger bestaat uit 8 hamburgers met 40 plakken gebakken bacon, 8 plakken cheddar cheese, ui en tomaat. Er zijn weinig mensen welke deze bestellen, degene die hem wel bestellen kunnen hem op het algemeen niet op. Als je niet op eet wat je besteld dan krijg je billenkoek. Je moet dan voor het raam gaan staan en je krijgt 3 klappen met een plank op je kont, de zusters slaan je, en wij hebben gezien dat ze dat beslist niet zachtjes doen.
Wij waren zo verstandig om gewoon 1 hamburger te bestellen, deze hamburger was de lekkerste welke we de afgelopen weken op hadden, baggervet natuurlijk, maar ach (liever te dik in de kist dan een feestje gemist…) Na alles netjes opgegeten te hebben zijn we nog wat foto’s gaan maken in het restaurant en zijn we ook nog op de foto gezet, het was een geweldige ervaring om dit mee te maken. Met een goed gevulde buik zijn we over Fremont street gaan lopen, we zagen de Zipliners langs vliegen en hebben de lichtshow op het plafond gezien, moe en voldaan zijn we over the Strip weer naar ons hotel gereden.

Hieronder zie je een filmpje van Robert Jensen welke er eerder geweest is
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=duqhXIyu-xI[/embedyt]