Het was vroeg, om 4 uur ging de wekker en na douchen en ontbijten zijn we om 5 uur vertrokken naar Aalsmeer. We hebben daar de auto gestald en met een shuttlebus waren we om half 7 al op Schiphol. Er was veel drukte voorspeld maar gelukkig viel het mee.

Na ons ontbijt zijn we naar de gate gelopen en we konden snel boarden.

In het vliegtuig kon ik wisselen van stoel omdat ik naast 2 kleine kinderen zat en de vader daar graag naast wilde zitten. Nou bleek de vader een stoel te hebben naast de nooddeur en had ik ineens veel beenruimte. Alice en Pien zitten 2 stoelen achter mij, dus geen probleem.

We gaan nu (10:40) vliegen.

Nadat we opgestegen waren kregen we al snel koffie en thee aangeboden gevolgd door een lunch een uur later.
We hadden de keuze uit Kip met rijst, pasta en een roastbeef salade.
Na het eten konden we lekker even slapen totdat er hevige turbulentie optrad, het ging behoorlijk te keer, ik had dit nog nooit zo erg meegemaakt.

Na een verder goede vlucht waren we ruim op tijd in Minneapolos, we moesten door de “Costums and border protection” wat weer erg lang duurde.
Nadat we daarna snel de koffers opgehaald en weer ingecheckt hadden konden we op het gemakje naar de gate lopen voor de vlucht naar Las Vegas. Het gaat allemaal super relaxt en na een vlucht van ongeveer 3 uur waren we in Las Vegas.

En dan ben je ineens in LAS VEGAS, ook hier weer veel rust en alles relaxt op het vliegveld. Na een foto van het welkomsbord gemaakt te hebben zijn we met de metro naar de kofferhal gereden, al snel hadden wij de koffers en konden we met de bus naar het autoverhuur centrum, ook hier is alles weer relaxt en na 15 minuten kregen wij onze auto, een Kia Sportage. Ruim genoeg voor onze koffers en de komende dagen onze vriend.
Nadat we de auto hadden zijn we een rondje gaan rijden en hebben wat kleine boodschappen gedaan en zijn over de strip gaan rijden. Na een lange “omweg” zijn we aangekomen in het Treasure Island Hotel. Ondanks dat we erg moe waren zijn we toch nog even een rondje gaan lopen en om 22 uur gaan slapen.

 


Het tijdverschil met Nederland is 9 uur. Het is in Amerika 9 uur vroeger dan in Nederland.
Als het 00:00 uur in Nederland is, dan is het 15:00 uur  in Amerika!

[PGPP id=708]