San Francisco zit er op, wat een leuke en mooie stad, zeker de moeite waard om nog een keer naar terug te gaan. We zijn op tijd vertrokken want we hebben een lange dag voor de boeg. Helaas was het mistig en dat voorspelde niet veel goeds, rond de middag waren we in Montery waar we naar de oude haven zijn gereden, daar was net een vissersboot aan het lossen en hebben we de verse via aan land zien gaan, ook zwommen er zeeleeuwen rond, wat natuurlijk een leuk gezicht was. De mist was hier gelukkig net opgetrokken, maar een man aan de haven zei dat er nog veel mist verwacht werd, dus hebben we halverwege ons plan aangepast. We hebben de 17 mile drive gereden, wat een beetje tegen viel, daarna in Carmel geluncht en besloten de HighWay 1 naar Big Sur niet te doen, het zal jammer zijn als we in de mist kwamen, en de weg was na Big Sur afgesloten dus moesten toch weer terug anders. Na dik 2 uur waren we in San Luis Obispo en zijn in Morro bij The Dutch Man vis gaan eten, ook hier was het dikke mist, dus hebben we weinig van gezien.

We hebben 550 kilometer gereden.

Author

4 Comments

  1. Hoi Ed, moie foto’s. Mischien nog te wenig. Groeten uit Serenitas.

  2. Wij hebben eens bij de stinking Rose gegeten, jullie? Was “vreselijk”….nou ja, het begon wel lekker maar in alles zit knoflook, veel, zelfs het toetje. We stonken nog dagen!

  3. Hey guys, ziet er allemaal goed uit. We dachten al dat het internet niet zo goed zou zijn en vandaar de “lege” blog-dagen.

    Zag ook niets in de “geheime” Facebook groep. Veel plezier nog verder.

  4. Ann en Hans

    Heel mooi al die foto’s zeg. Zo kunnen we jullie goed volgen op deze prachtige reis !!
    Have fun en veel liefs van ons x x